0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Over Verduurzaam Holland

Verduurzamen is een belangrijk onderwerp in Nederland. Bij Verduurzaam Holland is het onze missie om bij te dragen aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van uw pand. Zo behouden we samen de natuur voor toekomstige generaties.

Onze Producten

Onze producten helpen u uw woning te verduurzamen. Van elektrische boilers, zonnepanelen, verlichting tot volledige (tiny) woningen.  

Verwarming

Door uw conventionele CV ketel te vervangen door een van onze elektrische varianten kun u compleet van het gas af! Deze elektrische boilers houden uw huis warm en verzorgen warm water uit de kraan.
Bekijk de mogelijkheden

Zonnepanelen

Zonnepanelen op huizen zijn een manier om duurzame energie op te wekken door middel van het gebruik van zonlicht. Ze worden vaak geïnstalleerd op het dak van een huis en kunnen helpen om de energiekosten te verlagen door elektriciteit op te wekken uit zonlicht in plaats van het gebruik van conventionele energiebronnen.
Bekijk de mogelijkheden

Duurzame woning

Een tiny home is een kleine, mobiele woning die meestal tussen de 10 en 40 vierkante meter groot is. Deze woningen zijn energie-efficiënt en duurzaam gebouwd om de impact op het  milieu minimaal te houden.
Bekijk de mogelijkheden

Wilt u verduurzamen en geld besparen? Wij helpen u van het gas af en maken het mogelijk om de maandelijkse gasrekening te drukken.
LOGIN
© 2023 Cosgun Services. All Rights Reserved.
Alle vermelde prijzen kunnen op elk moment worden aangepast. Onder voorbehoud van typefouten. Aan de tekst op de site kunnen geen rechten worden ontleend. Verduurzaam Holland is onderdeel van Cosgun Services. Webdesign uitgevoerd door Social Sparrow.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram