0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Holland Tiny Houses

Op zoek naar een praktische en flexibele woning? Bekijk onze Tiny Houses, ideaal als extra woning op eigen terrein, Home office of Gasthuis

Voordelen van een Tiny House

Tiny Houses bieden ontzettend veel mogelijkheden en oplossingen voor bepaalde situaties. Dit zijn de vier grootste voordelen.

Duurzaamheid

Onze Tiny Houses worden zoveel mogelijk geproduceerd met duurzame en natuurlijke materialen van hoogwaardige kwaliteit. Door Middel van zonneboilers en zonnepanelen kunt u zelf stroom kweken en kosteloos gebruik maken van het warme water.

Betaalbaar

Van starterswoning tot mantelzorg woning. Afhankelijk van uw wensen bouwen wij een Tiny House die bij jou past. Ook op het zakelijke gebied kunnen wij u van dienst zijn, denk hierbij aan vakantieparken, recreatiewoning, gemeenten, projectontwikkelaars en nog veel meer.

100% zelfvoorzienend

Wij kunnen ook Tiny Houses leveren die volledig onafhankelijk zijn van het energie- en waternet en zonder rioolaansluiting. Het regenwater kan opgevangen worden zodat u niet afhankelijk bent van een vaste wateraansluiting. Met de speciale filters en toebehoren kunt u dit ook gebruiken als drinkwater.

Zakelijk

Een Tiny House is een betaalbare en snelle oplossing. Een kwalitatieve woning gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen met oog op de toekomst. Je koopt een Tiny House met eigen middelen of een minimale hypotheeklast. Zo hou je meer tijd en geld over voor dingen die jij belangrijk vindt.
Snel geleverd!
Gemiddelde levertijd 1 maand
Financiering, afbetalen in termijnen, leasing mogelijk
Groot aantallen nodig? 
Geen probleem! 

Waarom Tiny Houses?

Waarom kiezen mensen voor een Tiny house van Holland Tiny Houses? en wat betekent tiny living?
Simpel gezegd, de trend naar tiny houses is een sociale beweging geworden. Mensen kiezen ervoor om de ruimte waarin ze leven te verkleinen, te vereenvoudigen en met minder te leven. Mensen omarmen de kleine levensfilosofie en de vrijheid die gepaard gaat met de levensstijl van een klein huis. De tiny house-beweging gaat over meer dan alleen wonen in een kleine ruimte (hoewel een klein huis daar zeker deel van uitmaakt). Holland Tiny Houses levert betaalbare en kwalitatief hoogwaardige tiny houses. Daarbij is onze levertijd gemiddeld vier weken!

Onze modellen

Tiny Houses

Vanaf €45.000,-
inclusief transport, excl. btw
Bekijk de Tiny Houses

Chalets

Vanaf €60.000,- 
inclusief transport, excl. btw
Bekijk de Chalets

Dome Huizen

Vanaf €25.000,-
inclusief transport, excl. btw
Bekijk de Dome Huizen

Grote aantallen nodig?
Geen probleem!

Wij realiseren complete tiny house parken, met onze snelle levertijden kunnen we in zeer korte tijd uw park realiseren.
Neem vrijblijvend contact op

Wilt u verduurzamen en geld besparen? Wij helpen u van het gas af en maken het mogelijk om de maandelijkse gasrekening te drukken.
LOGIN
© 2023 Cosgun Services. All Rights Reserved.
Alle vermelde prijzen kunnen op elk moment worden aangepast. Onder voorbehoud van typefouten. Aan de tekst op de site kunnen geen rechten worden ontleend. Verduurzaam Holland is onderdeel van Cosgun Services. Webdesign uitgevoerd door Social Sparrow.
tagleafbriefcaseearth linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram